Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Barry
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1997
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Ο Barry Industrial Ltd, που βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα, ως μια από τις πιό πρώτες επιχειρήσεις για να εισαγάγει τη διογκώσιμη βιομηχανία στην Κίνα, Barry Industrial Ltd έχει αυξηθεί σε μια επιχείρηση μεγάλων κλιμάκων με τη ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία μετά από 20 έτη προσπάθειας. Το εργαστήριό μας έχει πάνω από 5.000 τετραγωνικά μέτρα με προηγμένες μηχανές και περισσότερους από 100 επαγγελματικούς εργαζομένους, και η σειρά προϊόντων είναι πολύ ευρεία, όλα τα ιδανικά σας που μπορούμε να το κάνουμε: διογκώσιμο πάρκο νερού, πίνακας κουπιών, διαδρομή αέρα, διογκώσιμο αθλητικό παιχνίδι…

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναπτυξιακής διαδικασίας, ο Barry έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό ταλέντων βιομηχανίας και έχει καθιερώσει ένα πλήρες σύνολο συστήματος λειτουργίας αγοράς, και διαμόρφωσε ένα πρότυπο υπηρεσίας επιχείρησης με τη διογκώσιμη ανάπτυξη προϊόντος, που συμβουλεύεται και που προγραμματίζει, και λύση για τις μεγάλες εφαρμογές παιδικών χαρών. Με βάση τη βαθιά κατανόησή μας της τρέχουσας χαοτικής βιομηχανίας inflatables, ο Barry βοηθά τους πελάτες για να πραγματοποιήσει το χαμηλότερο κόστος, τους χαμηλούς κινδύνους, τις γρήγορες ενάρξεις και τα υψηλά κέρδη. Ο Barry υπερηφανεύεται για να παράσχει τα ασφαλή, διασκεδαστικά, ανθεκτικά και καλά προϊόντα για τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.!

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα τελευταία χρόνια, ο Barry είναι δεσμευμένος στην ενίσχυση της έρευνας τεχνολογίας και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων, καθώς επίσης και τη βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής ενεργά. Ο Barry είναι το μέλος της πιστοποίησης BSCI και παίρνει περισσότερο προϊόν, υλική πιστοποίηση: EN71, EN14960, CE, SGS, ECT. Από το σχέδιο προϊόντων, τη μορφή, τα χρώματα σχεδίου, τις διαδικασίες παραγωγής, και ολόκληρη τη διαδικασία της ποιοτικής διαχείρισης, ο Barry παρέχει τα προϊόντα και τις ευρείες υπηρεσίες που ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

 

 

 

Ιστορία

Η Industrial Guangzhou του Barry Co. ΕΠΕ, μια από τις καλύτερες διογκώσιμες επιχειρήσεις στη νότια Κίνα, έχει μια μεγάλη ιστορία της εξειδίκευσης στα διογκώσιμα προϊόντα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, το διογκώσιμο εργοστάσιο του Barry είναι πάντα δεσμευμένο στην έρευνα, την κατασκευή και την πώληση των inflatables, φέρτε συνεχώς στην υψηλή τεχνολογία και τον προηγμένο εξοπλισμό και μάθετε την πολύτιμη εμπειρία από την κανονική εργασία. Μέσω των παρατεταμένων και αδιάλειπτων προσπαθειών, ο Barry έχει μπει σε βαθμιαία όντας σαφής ταξινόμηση για τα προϊόντα με το χαρακτηρισμένο εμπορικό σήμα του, όπως οι διογκώσιμες σκηνές, τα διογκώσιμα παιχνίδια, τα παιχνίδια νερού, τα πάρκα νερού και τη διαφήμιση inflatables, από τα οποία μπορείτε να έχετε τη μεγάλη διασκέδαση.

 

Ο Barry έχει πάει επιτυχώς κατευθείαν για αυτές τις έτη και συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία. Σαν ενώνοντας χέρια και προώθηση μαζί με τις μεγάλες προσπάθειες μας, ο Barry θα έχει σίγουρα το φωτεινότερο μέλλον και να παρέχει την υψηλότερη υπηρεσία για σας.

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Υπηρεσία

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας! Αυτός είναι ο τρόπος να ενισχυθεί η επιχείρησή σας για να είναι καλύτερη και καλύτερη και για να κάνει

 

μακροπρόθεσμη συνεργασία από κοινού.

 

Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των μεγάλων διογκώσιμων παιχνιδιών από κάθε λεπτομέρειες.

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

a . Επιβεβαιώστε τα τρισδιάστατα αποτελέσματα πρίν αρχίζει την εργασία, η οποία μπορεί να επιβεβαιώσει για να κάνει δεξιά inflatables.

 

b . Επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες πάλι, για να κάνετε τα διογκώσιμα παιχνίδια ως απαιτήσεις σας.

 

c . Παραγωγή: υλική, μεγάλη εργασία πρώτης θέσης χρήσης. Θα σας στείλουμε μερικές φωτογραφίες για

 

εργασία, ότι μπορείτε να δείτε όπου αυτό που πηγαίνει, και επιβεβαιώνετε εάν οι λεπτομέρειες είναι σωστές.

 

d . Εξεταστικός τα διογκώσιμα παιχνίδια και στείλετε τις φωτογραφίες για σας για να επιβεβαιώσετε μετά από τελείωσε την εργασία, για σφραγισμένος

 

προϊόντα, όπως η σφαίρα zorb, θα εξετάσουμε άνω των 24ours για να το κάνουμε με την καλή κατάσταση.

 

e . Συσκευασία: Παίρνουμε μεγάλοι να συνδεθούμε με τη συσκευασία, για να αποτρέψουμε τα inflatables χαλασμένα στην παράδοση.

 

f.Quality παραπονιέται: θα προσφέρουμε το καλύτερο μετά από τις πωλήσεις.

 

 

Η Industrial Guangzhou του Barry Co., ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2008, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις για τα διογκώσιμα προϊόντα στη νότια Κίνα, είναι πάντα δεσμευμένη στην έρευνα, την κατασκευή και την πώληση της διαφήμισης inflatables, τις διογκώσιμες σκηνές και για το στρατό και για τους ανθρώπους, τα πάρκα νερού, την πισίνα και τα διογκώσιμα παιχνίδια διασκέδασης και στο έδαφος και στο νερό.

 

Με τον επιχειρηματικό πολιτισμό «της τιμιότητας, της ομαδικής εργασίας, της αφιέρωσης, της καινοτομίας» και των προτύπων EN71 της Ευρώπης και ASTM των ΗΠΑ, ο Barry συνεχίζει να ακολουθεί την καινοτομία της ποιότητας και η τεχνολογία, αναπτύσσει όλα τα είδη διεθνώς διογκώσιμων σκηνών και προϊόντων αναψυχής στη μόδα. Ο Barry θα παράσχει σίγουρα «τον πελάτη πρώτα, υψηλό - ποιότητα, γρήγορη παραγωγή, καλύτερη υπηρεσία, win-win» για τους πελάτες μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έτσι Barry

έχει μια πολύ υψηλή φήμη στη διογκώσιμη βιομηχανία στη σφαίρα και αρκετή εμπιστοσύνη που εξυπηρετούν για όλους τους πελάτες.

 

Με τις προσπάθειες για πολλά χρόνια, ο Barry είναι πάντα δεσμευμένος στην προώθηση και την κατασκευή των διογκώσιμων προϊόντων και αφιερώνει συνεχώς στην οικονομική ανάπτυξη και την παγκόσμια επικοινωνία. Σαν δημιουργική καινοτομία για το σχέδιο της γενικής λειτουργίας, του προγραμματισμού εικόνας, της κατάταξης προϊόντων και των προτύπων υπηρεσιών, ο Barry στοχεύει να παρέχει τα υψηλότερα διογκώσιμα προϊόντα συνδυάζοντας την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και το φορητό χειρισμό. Θα εξετάσουμε όλα τα τελικά διογκώσιμα προϊόντα μας αυστηρά σύμφωνα με το σύστημα επιθεώρησης για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Σαν άριστα πλεονεκτήματα όπως η ευκολία, η ασφάλεια, η άνεση, η απλές συντήρηση και η προστασία του περιβάλλοντος, τα προϊόντα του Barry όχι μόνο ικανοποιούν τις οικογενειακές ανάγκες της υγείας, του ελεύθερου χρόνου και της ψυχαγωγίας και για τα παιδιά και για τους ενηλίκους, αλλά και του γίνονταυ φωτεινού τοπίου. Τα προϊόντα είναι δημοφιλή στην Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη, πολλές άλλες χώρες και περιοχές και έχουν την οργάνωση πολλές εμπιστοσύνη και αναγνώριση από τους νέους και παλαιούς πελάτες.

Η ομάδα μας

Η Industrial Guangzhou του Barry Co., ΕΠΕ, ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους διογκώσιμους κατασκευαστές που συνδυάζουν το σχέδιο προϊόντων, αναπτύσσεται, πώληση, λειτουργία και η υπηρεσία στην Κίνα, έχει συλλέξει πολλούς σημαντικούς σχεδιαστές και εξειδικευμένους εργάτες. Ο Barry έχει το επαγγελματικό σχεδιάζοντας τμήμα, τέμνον τμήμα, ράβοντας τμήμα, ενώνοντας στενά τμήμα, τυπώνοντας τμήμα, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, συσκευάζοντας τμήμα και πωλήσεις Department.For το τμήμα πωλήσεων, έχουμε 3 ομάδες, κάθε ομάδα έχει την ισχυρή δύναμη και σας προσφέρει την επαγγελματική υπηρεσία

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Λόγω της άριστων διοικητικής τεχνολογίας και της εμπορικής εμπειρίας, η ομάδα του Barry έχει θέσει στερεά θεμέλια στη εγχώρια βιομηχανία και τη διεθνή αγορά. Σύμφωνα με το επιχειρηματικό πνεύμα της ασφάλειας πρώτα, της βιώσιμης καινοτομίας, περιβαλλοντική φιλική διάθεση και win-win, ο Barry είναι insistently ειδικευμένος σε ποικίλα διογκώσιμα προϊόντα για τη σωματική άσκηση, την εθνική ικανότητα, τη δημοφιλή ψυχαγωγία, την επιβίωση τομέων και την τολμηρή πρόκληση.

 

Με την πλούσια εμπειρία εξαγωγής και τις επαγγελματικές δεξιότητες για πάνω από 15 έτη, προκειμένου να εξασφαλιστούν η γρήγορη καινοτομία και η βιώσιμη βελτίωση όλη την ώρα, η ομάδα του Barry κρατά ακόμα το περισσότερο σχέδιο fashional και τη κορυφαία ποιότητα, στηργμένος από μόνο του ανεξάρτητο τμήμα ανάπτυξης σχεδίου, διεθνώς προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής και τέλεια ποιοτικά συστήματα ελέγχου. Η ομάδα κατασκευαστών με την υψηλή ενσωματωμένη δυνατότητα, που έχει έναν καλό κύριο του λογισμικού για την επεξεργασία εικόνας και το σχέδιο όπως CorelDraw, το AI, Photoshop, το CAD, 3Dmax και ο ρινόκερος, μπορεί να σας προσφέρει τα μεγάλα τρισδιάστατα σχέδια επίδρασης ως αιτήματά σας και να κάνει τα σχέδια CAD για την παραγωγή μετά από την τελική επιβεβαίωσή σας.

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Σαν συνεχώς να συνοψίσουν όλα τα πλεονεκτήματα - και - τα μειονεκτήματα για τα διογκώσιμα προϊόντα οι ίδιοι και να απορροφήσουν τις συμβουλές από τους πελάτες μας, Barry επιμένουν στην προώθηση των νέων διογκώσιμων σχεδίων και την παροχή της λογικής τιμής, υψηλής - ποιοτικά προϊόντα και καλή υπηρεσία μεταπώλησης. Συγχρόνως, είμαστε πολύ ενεργητική ομάδα, οργανώνουμε συχνά τις δραστηριότητες για να προκληθούμε.

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3