Πιστοποιητικά
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: 商标
  Αριθμός: 30197046
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης: 2029-02-13
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: EPTH-BR-S0904816
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2009-04-15
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: EPTH-BR-S0903621
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2009-06-02
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: SCT1705169
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2017-05-05
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: CE
  Αριθμός: SCT1310137
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2013-10-10
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
 • Κίνα Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd Πιστοποιήσεις
  Πρότυπο: BSCI
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-12-25
  Ημερομηνία λήξης:
QC Προφίλ

Διογκώσιμες κατασκευές του Barry μια μεγάλη σειρά των διογκώσιμων προϊόντων, που περιλαμβάνει:


1. Τα διογκώσιμα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου του διογκώσιμου κάστρου bouncy για τα κάστρα bouncy, το διογκώσιμο combo, οι διογκώσιμες φωτογραφικές διαφάνειες, οι διογκώσιμες σήραγγες, η διογκώσιμη ψευτοπαλλικαράς, το διογκώσιμο funland, η διογκώσιμη σειρά μαθημάτων εμποδίων, ο διογκώσιμος αθλητισμός, το φεγγάρι που περπατούν, και περισσότερο, το υλικό είναι 0.55mm 18oz. Ο μουσαμάς PVC και η αντίσταση φλογών προσαρμόζονται σε βρετανικό τυποποιημένο BS7837.

 

2. Τα σφραγισμένα διογκώσιμα προϊόντα συμπεριλαμβανομένου paintball του αθλητισμού, αθλητισμός νερού, διογκώσιμες λίμνες νερού, σφράγισαν τα προωθητικά διογκώσιμα προϊόντα, τη σφαίρα περπατήματος νερού, zorb τη σφαίρα, διογκώσιμη βάρκα, διογκώσιμα παιχνίδια νερού και περισσότερο. Το υλικό είναι μουσαμάς PVC 0.60.9mm, ο οποίος είναι τέλειος για τα σφραγισμένα διογκώσιμα προϊόντα.

 

3. Τα προϊόντα διαφήμισης συμπεριλαμβανομένων inflatables των σκηνών, διογκώσιμες αψίδες, διογκώσιμα μπαλόνια, διογκώσιμος χορευτής αέρα, διογκώσιμα προϊόντα διαμορφώνουν, διογκώσιμα Χριστούγεννα, διογκώσιμη οθόνη, διογκώσιμα προϊόντα Χριστουγέννων και περισσότεροι. Τα διαφορετικά είδη υλικών είναι διαθέσιμα.

 

1.Material προετοιμασία

 

Υψηλός - τα ποιοτικά υλικά είναι ουσιαστικά για την παραγωγή των διογκώσιμων προϊόντων. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήσαμε προέρχονται από τον καλύτερο υλικό προμηθευτή σε Κίνα-Πλάτωνα. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιήσαμε έχουν περάσει EN71, EN14960 και ΑΥΞΉΘΗΚΑΝ δοκιμή.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1

 

2. ΔΙΠΛΟ ΡΑΨΙΜΟ ΠΑΝΤΟΥ

 

Διπλασιάζουμε να ράψουμε παντού, με τετραπλά να ράψουμε επί της ουσίας το σημείο πίεσης. Το διπλό εσωτερικό και διπλό ράψιμο ραψίματος έξω, και για να σιγουρευτεί τα inflatables είναι αρκετά ισχυρό.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2

 

3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

 

Ο Barry διογκώσιμος έχει 20 έτη εμπειρίας στο ράψιμο του προϊόντος, χρησιμοποιούμε υψηλό - ποιοτικές επαγγελματικές διογκώσιμες ράβοντας μηχανές και ο με έλεγχο από υπολογιστή κόπτης. Το προϊόν που ράβουμε είμαστε λεπτοί και ασφαλείς. Και θα ελέγξουμε τη μηχανή εγκαίρως.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3

 

4. ΤΕΛΕΙΟ & ΕΡΓΟ ΤΈΧΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Πολλά από τα προϊόντα μας είναι εκτύπωση χεριών, είναι περισσότερο lifelikeness και ανθεκτικός, για τη μεγάλη εκτύπωση, χρησιμοποιημένη ψηφιακή εκτύπωση, και κάνουμε μια υγρή προστατεύοντας ταινία στην επιφάνεια της ψηφιακής εκτύπωσης. Η υψηλού επιπέδου ζωγραφική κάνει το Barry που το διογκώσιμο προϊόν δεν θα είναι κολλώδες και το χρώμα εξασθενίζει, αλλά στηρίζει έναν μακροπρόθεσμο. Οποιοδήποτε yoou λογότυπων θέλει.

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 4 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 5

 

5. ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

 

Κάνουμε αρκετό φερμουάρ αέρα έξω που ξεφουσκώνει γρήγορα για κάθε παιχνίδι σύμφωνα με την απαίτηση EN14960. Κάνουμε την ενίσχυση για όλες τις ενώσεις φερμουάρ, και επάνω από το φερμουάρ, υπάρχει μια κάλυψη φερμουάρ από το υλικό velcro που είναι βοήθεια για να διασκορπίσει την πίεση του φερμουάρ.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 6

 

6. ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Ο Barry διογκώσιμος μπορεί να καταρτίσει τους κανόνες ασφάλειας στην είσοδο .we να έχουν τέσσερα να ράψουν για αυτά τα prarts

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 7

 

7. ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

 

Ο Barry διογκώσιμο Inflatables θα κάνει να ενισχύσει τις λουρίδες στην κατώτατη ένωση και κάθε γωνία. Έτσι όταν τα παιδιά αναπηδούν στα παιχνίδια, δεν πρέπει να ανησυχήσετε για την ασφάλεια καθόλου. Δεδομένου ότι το κατώτατο σημείο μπορεί να αντέξει τα παιδιά ανεξάρτητα από το πόσο παίζουν στα παιχνίδια.

 

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 8 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 9

 

8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

 

Ο Barry διογκώσιμος κάνει τη γραμμή ενίσχυσης στο κατώτατο σημείο του κάθε τα μικρά εμπόδια, έτσι δεν θα ραγιστούν μετά από την ώθηση και τον Τύπο των παιδιών. Και κάνουμε μια προστατεύοντας κάλυψη μέσα των σηράγγων, οι οποίες κολλούν στο παιχνίδι με το υλικό velcro.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 10 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 11

 

9. ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΓΚΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

 

Κάθε προϊόν θα έχει τουλάχιστον τα παχιά δαχτυλίδια αγκύρων 6pcs για να καθορίσει το διογκώσιμο. Για κάποια μεγάλα παιχνίδια ή υψηλή φωτογραφική διαφάνεια η πολύ περισσότερη άγκυρα χτυπά στην κορυφή και το κατώτατο σημείο. Κάνουν διογκώσιμο τον αρκετά σταθερό.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 12 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 13

 

10. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΕΙΤΑΙ

 

Για τη γιγαντιαία φωτογραφική διαφάνεια, σχεδιάζουμε ειδικά μερικά σχοινιά και η σταθεροποίηση κατά μήκος της φωτογραφικής διαφάνειας αναρριχείται στον τρόπο διαδρομών δεδομένου ότι μπορείτε να δείτε από την εικόνα. Οι φορείς μπορούν να πιάσουν τα σχοινιά όταν αναρριχούνται στη φωτογραφική διαφάνεια έτσι ώστε είναι ευκολότερο και ασφαλές να πάρει στην κορυφή.

 

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 14 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 15

 

11. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

 

Ο Barry διογκώσιμος θα κάνει καθαρός πάνω από τη φωτογραφική διαφάνεια και το 1m κατά μήκος της κλίσης φωτογραφικών διαφανειών, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταθεί στην πλατφόρμα φωτογραφικών διαφανειών. Μπορούμε επίσης να κάνουμε τον καθαρό τοίχο μέσα της φωτογραφικής διαφάνειας για να προστατεύσουμε τα παιδιά βγαίνουμε, και για τα εμπόδια, κάνουμε καθαρός όταν δεν υπάρχει κανένας διογκώσιμος τοίχος, για να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά δεν θα πέσουν κάτω.

 

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 16 Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 17

 

12. ΣΦΙΧΤΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

Διαδίδουμε τον αέρα για να βοηθήσουμε έξω τον αντιπληθωρισμό πριν από το ρόλο που το παιχνίδι, κατόπιν έβαλε μια ζώνη ζωνών για να τον δέσει έξω. Θα χρησιμοποιήσουμε τις ανθεκτικές τσάντες PVC για τα προϊόντα και το χαρτοκιβώτιο είναι για τον ανεμιστήρα αέρα. Καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τη ναυτιλία.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 18

 

13. ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

 

1)ανεμιστήρας αέρα: 750w 950w 1100w 1500w (διαταγή ανάγκης)

2) ισχυρή φέρνοντας τσάντα όπως ανωτέρω

3) Οι εξαρτήσεις επισκευής, περιλαμβάνουν 2 PC το κύριο υλικό PVC χρώματος που χρησιμοποιείται στη διογκώσιμη και κόλλα 1pc. (Η κόλλα απαγορεύεται με το αεροπλάνο, μόνο θαλασσίως μπορεί να στείλει την κόλλα)

4) Εγχειρίδιο χρήστη (για κάποια μεγάλη σκηνή) 

 

14. ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΊΑ CE

Οι διογκώσιμες προσφορές CE/UL του Barry ενέκριναν τους ανεμιστήρες και την αντλία για να συμμορφωθούν με τις διαφορετικές απαιτήσεις της αγοράς. Το βούλωμα μπορεί να προσαρμοστεί.

 

Guangzhou Barry Industrial Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 19