Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι

Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Barry
Πιστοποίηση: CE, EN14960, , SCT, EN71
Αριθμό μοντέλου: Από-καπέλο-002

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: 50-99
Συσκευασία λεπτομέρειες: Το προϊόν συσκευάζεται από την ισχυρή τσάντα και το χαρτοκιβώτιο PVC για τον ανεμιστήρα, την αντλία
Χρόνος παράδοσης: 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, το PayPal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500 Pices/μήνας
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλός: 10, 20 ή 30 εκατ. υψηλός Μήκος/πλάτος: Προσαρμοσμένος
Χρώμα: οδοντώστε ή Υλικό: PVC 0.55mm
_είμαι αυτός εργοστάσιο;: εργοστάσιο με 20 έτη εμπειρίας Εξάρτημα: εξάρτηση και ανεμιστήρας επισκευής
Υψηλό φως:

διογκώσιμο χαλί γυμναστικής

,

πέφτοντας χαλί πατωμάτων αέρα

Περιγραφή προϊόντων

διαδρομή Instructions.pdf αέρα

Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι 0

Μικρό διογκώσιμο χτύπημα αθλητικών παιχνιδιών - επάνω χαλιά γυμναστικής διαδρομής αέρα εξατομικεύσιμα

Περιγραφή:

Εάν έχετε ψάξει έναν τρόπο να ωθήσετε τις δεξιότητές σας γρηγορότερα από πάντα, τον έχετε βρεί! Το AirTrick είναι το ιδανικό χαλί για καθένα που προσπαθεί να μάθει τα νέα τεχνάσματα ή να τελειοποιήσει την τεχνική του.

Απολαύστε την αναπήδηση προσφορές κανονικές τραμπολίνων ενώ έχοντας το διάστημα για να συνδυάσετε τις πολλαπλάσιες κινήσεις όπως σας είναι σε ένα κανονικό πάτωμα γυμναστικής. Μπορείτε να θέσετε την πίεση σε τίποτα μεταξύ σκληρός σαν βράχος και bouncy-μαλακός. Εύκολος να κυλήσει επάνω και μεταφορά σε ένα κανονικό αυτοκίνητο.

Όλο το AirTricks είναι επί παραγγελία. Επιλέξτε το ιδανικό ύψος σας (10, 20 ή 30 εκατ. υψηλός) και ένα μήκος και ένα πλάτος που εγκαθιστούν το καλύτερο γυμναστικής σας.

Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι 1

Μέγεθος: (Επί παραγγελία)

Ύψος (10, 20 ή 30 εκατ. υψηλός) και ένα μήκος και ένα πλάτος που εγκαθιστούν το καλύτερο γυμναστικής σας.

Δημοφιλή μεγέθη
το πάχος (10cm, 20cm, 30cm) για επιλέγει
Υλικό
κατά προσέγγιση. Καθαρό βάρος (κλ) κατά προσέγγιση.
κατά προσέγγιση. Ακαθάριστο βάρος μέσα στην αντλία (κλ)
κατά προσέγγιση. Μέγεθος συσκευασίας (εκατ.)
Εξαρτήματα
10 " X3.3'X4» (3*1*0.1m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
10.5
12.5
24*29*54
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
10 " X3.3'X8» (3*1*0.2m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
10.8
13
52*37*25
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
13 " X3.3'X4» (4*1*0.1m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
14
16

52*37*25
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
16 " X3.3'X4» (5*1*0.1m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
17.5
19.5
55*37*25
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
20 " X3.3'X4» (6*1*0.1m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
21
23
55*37*25
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
31.5 " X6.6'X8» (10*2*0.2m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
72
74
65*37*26
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία
39 " X6.6'X8» (12*2*0.2m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
86.4
88.4
80*50*50
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία

65 " X6.6'X8» (20*2*0.2m)
Ύφασμα βελονιών πτώσης
144
146
85*55*55
Κόλλα, εξάρτηση επισκευής, αντλία

Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί, μερικοί για την αναφορά ως εξής:

εάν έχετε την ιδέα σας, μπορείτε να μας παρουσιάσετε

Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι 2

Εφαρμογή:
1.HOME ΧΡΗΣΗ

Το εργοστάσιο AirTrack έχει αναπτύξει μια σειρά του ασφαλούς εξοπλισμού εγχώριας κατάρτισης για να επιτρέψει σε σας για να πάρει το σπίτι κατάρτισής σας. Δημιουργήστε τις οργανώσεις σας χρησιμοποιώντας τα χαλιά μας και ασκήστε τις δεξιότητές σας οποτεδήποτε θέλετε.

Ο εγχώριος εξοπλισμός μας αποτελείται από τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά με τις διαδρομές που οι υπέρ αθλητές χρησιμοποιούν. Βεβαιωθείτε ενός ασφαλούς περιβάλλοντος κατάρτισης με τη χρησιμοποίηση ενός συνόλου AirBeam, AirFloor ή κατάρτισης - εγχώρια έκδοση.

Το επίπεδο επάνω και έχει τη διασκέδαση!

2.GYMNASTICS

Το πρώτο -πρώτο AirTracks σχεδιάστηκε για και από gymnasts. Σήμερα, gyms αντικαθιστά το συμβατικό γυμναστικό εξοπλισμό, όπως το κιβώτιο υπόγειων θαλάμων, τα χαλιά αφρού και τις αφετηρίες με AirEquipment.

Η κατάρτιση είναι ασφαλέστερη, περισσότερη διασκέδαση και αποτελεσματικότερος σε AirTracks απ'ό, τι στο συμβατικό εξοπλισμό. Gymnasts όλων των επιπέδων ικανότητας θα έχουν ένα φύσημα!

Ανακαλύψτε όλο τον εξοπλισμό σε αυτόν τον κατάλογο και το ND FI έξω τι μπορείτε να προσθέσετε στη γυμναστική σας.

3.FREERUNNING & PARKOUR

Το AirTrick είναι η πρώτη επιφάνεια που σχεδιάζεται ειδικά για την εξαπάτηση και freerunning. Με τη μεγάλη και επιφάνεια bouncy του είναι ιδανικό για τον εν ενεργεία αρχάριο και τις προηγμένες κινήσεις.

Το AirBox και το AirStep είναι ιδανικά για το parkour και freerunning. Τα χωριστά μέρη μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή να συσσωρευθούν μαζί για να χρησιμοποιηθούν ως κιβώτιο υπόγειων θαλάμων. Η υψηλή αναπήδηση και τα μαλακά χαρακτηριστικά χαμηλότερες το επίπεδο φόβου και τα μεγάλα τεχνάσματά σας είναι εγγυημένες!

4.TRICKING & ΠΟΛΕΜΙΚΈΣ ΤΈΧΝΕΣ

Προτιμάτε μια λεπτή, σταθερή και ασφαλή επιφάνεια για τις πολεμικές τέχνες ή επιθυμείτε να πιάσετε κάποιο μεγάλο αέρα; Το εργοστάσιο AirTrack προσφέρει τον εξοπλισμό που κάθε (ακραίος) αρειανός καλλιτέχνης θα αγαπήσει!

10 εκατ. μας παχύ AirFloor είναι ιδανικά για την άσκηση της σταθερότητας, της ευκινησίας, της δύναμης, της αντοχής και της ταχύτητας. Συνδέστε πολλαπλάσιο AirFloors για να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο ελαφρύ και φορητό ΛΦ oor για την κατάρτιση και τις επιδείξεις.

Όπως για να πάει μεγάλος; Δοκιμάστε διάσημα 30 εκατ. μας παχύ AirTrick! Το AirTrick είναι διάσημο για το απίστευτο ύψος που σας δίνει. Είναι ιδανικό για την άσκηση των μεγάλων κινήσεων και θα δείτε επάνω σε χρόνο μηδέν!

5.CHEERLEADING

Το AirTracks είναι ιδανικό για μαλακός στο σώμα, το bouncy όπως ένα πάτωμα άνοιξη και τον αρκετά σταύλο για τις πυραμίδες!

Βελτιώστε τις δεξιότητες πτώσης σας στο AirTrack P2 ή P3, ή επιλέξτε ένα AirFloor για τις ολικές ασκήσεις ευθυμίας. Είναι όλοι πολύ μικροί στην αποθήκευση και εξαιρετικά γρήγοροι στην οργάνωση.

Προσθέστε 35 χιλ. συνδεμένου τάπητας αφρού σε ένα AirFloor για να δημιουργήσετε μια φορητή εναλλακτική λύση πατωμάτων άνοιξη. Συνδυάστε πολλαπλάσιο AirFloors χρησιμοποιώντας την άνευ ραφής μέθοδο σύνδεσής μας για να δημιουργήσει ένα πλήρες πάτωμα ανταγωνισμού. Ένα πάτωμα ανταγωνισμού είναι οργάνωση μέσα σε 45 λεπτά. Ελάτε σε επαφή με μας για περισσότερες πληροφορίες!

6.TRAMPOLINE ΠΑΡΚΑ

Τα πάρκα τραμπολίνων σκάουν επάνω σε όλο τον κόσμο. Για τους ιδιοκτήτες πάρκων είναι μια πρόκληση για να βρεί τον εξοπλισμό που είναι καινοτόμος, διασκέδαση, ασφαλής, ανθεκτικός, αλλά και κόστος αποδοτικές. Με μετά βίας οποιαδήποτε κόστη συντήρησης, προσαρμοσμένο AirTricks είναι η νέα τάση για τα πάρκα τραμπολίνων!


Το AirTricks δεν είναι υποκατάστατο των τραμπολίνων, αλλά προσφέρουν μια ευρεία σειρά των νέων δυνατοτήτων στο πάρκο σας. Είναι bouncy για το άλμα και μαλακοί για την προσγείωση, αλλά και αρκετά σταύλος για το τρέξιμο και το παιχνίδι. Μπορείτε να προσθέσετε τα σημάδια γραμμών σας για να δημιουργήσετε έναν τομέα ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης ή καλαθοσφαίρισης.

7.SCHOOL ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η έρευνα δείχνει ότι η γυμναστική είναι ο ιδανικός αθλητισμός για να βελτιώσει το συντονισμό σωμάτων. Οι δάσκαλοι αγωνίζονται να διδάξουν αυτές τις τεχνικές λόγω του υψηλού εμποδίου φόβου που έρχεται με το συμβατικό αθλητικό εξοπλισμό.

Αυτά τα συμβατικά προϊόντα αποτελούνται συχνά από τα σκληρά υλικά όπως το ξύλο και το μέταλλο. Ενισχύστε τη φυσική αγωγή με τη διευκόλυνση των παιδιών για να εκπαιδεύσει σε ένα χρηματοκιβώτιο και ένα περιβάλλον διασκέδασης.

Τα παιδιά βοηθειών AirEquipment με το είναι μαλακότερες αποβάσεις και υψηλότερη αναπήδηση. Αυτό καθιστά τον αθλητισμό όχι μόνο εύκολο στο σώμα αλλά και πολύ περισσότερη διασκέδαση!

8.ENTERTAINMENT

Το AirTracks είναι τέλειο για όλες τις αποδόσεις που περιλαμβάνουν το acrobatics! Το bounciness του AirTracks, που συνδυάζεται με το ΛΦ στην επιφάνεια, των μαλακών αποβάσεων, αθόρυβη χρήση και μικρή αποθήκευση, τους καθιστά πολύ δημοφιλείς για παρουσιάζει. Οι ομάδες όπως Cirque du Soleil, οι αδελφοί και το τσίρκο flic-Flac Ringling έχουν χρησιμοποιήσει τη συνήθεια AirTracks με τα μεγάλα succes!

Το AirTracks και AirTricks είναι εξατομικεύσιμα στη μορφή και το μέγεθος. Συνδέστε τις πολλαπλάσιες διαδρομές για τις διαφορετικές ιδρύσεις και τις δυνατότητες.

Το ακροατήριό σας θα το αγαπήσει!


Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε διογκώσιμα προϊόντα, μας ελάτε σε επαφή με για τη γρήγορη απάντηση! 24 ώρες υποστηρίζουν on-line διαθέσιμο! Μας στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε!

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ρόδινο μικρό χτύπημα - επάνω το χαλί γυμναστικής, διογκώσιμο πέφτει τη διαδρομή για το σπίτι θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.