Κίνα φουσκωτά νερό πάρκο κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Nana

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 20 36859216

WhatsApp : +8613829792677

Free call

5 λόγοι να δοκιμαστεί η στάση επάνω στην τροφή κουπιών

August 28, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 λόγοι να δοκιμαστεί η στάση επάνω στην τροφή κουπιών

 

Είναι ένα μεγάλο workout, είναι ασφαλές για το καθένα και μπορείτε να δείτε τη φύση επάνω στενή και προσωπική – οι λόγοι συνεχίζονται. Ο αθλητισμός έχει αυξηθεί με πολλά διαφορετικά σχήματα από τον αγώνα στον ελεύθερο χρόνο και από το bootcamp στις κατηγορίες γιόγκας. Καθένας μπορεί να βρεί έναν λόγο να πάρει σε μια ΓΟΥΛΙΑ.

 

 

1.Full σώμα Workout
Η στάση επάνω στο κουπί που επιβιβάζεται (ΓΟΥΛΙΑ) λειτουργεί τα όπλα, τα πόδια, την πλάτη και τον πυρήνα σας. Με την κωπηλασία σε ένα σημείο στον ορίζοντα μπορείτε να πάρετε ένα σοβαρό workout πηγαίνοντας ενάντια στον αέρα ή το ρεύμα. Η αστάθεια των πινάκων επιτρέπει στο σώμα σας για να εργαστεί για τις μικρότερες ομάδες μυών. Εκτός από αυτούς, μπορείτε να κάνετε τη γιόγκα στον πίνακα κουπιών, ο οποίος ηχεί ενδιαφέρων από την κανονική γιόγκα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 λόγοι να δοκιμαστεί η στάση επάνω στην τροφή κουπιών  0

 

2. Ασφαλής

Οι άνθρωποι όλων των ares δοκιμάζουν τη στάση επάνω στο κουπί επιβιβαμένος (ΓΟΥΛΙΑ), αγαπώντας την και συμπεριλαμβανομένης της στις ρουτίνες τους άσκησης και αναψυχής. Αυτός ο αθλητισμός είναι εύκολος στις ενώσεις και είναι θεραπευτικός στο μυαλό και το σώμα. Η εκμάθηση πώς να σταθεί επάνω και να σταθεροποιήσει σε μια ΓΟΥΛΙΑ είναι πολύ ευκολότερη από μαθαίνοντας πώς να κάνει σερφ στα κύματα. Και η ποιότητα του όλου πίνακα κουπιών μας είναι υψηλή, θα σας δώσουμε την καλύτερη εμπειρία.

 

 

3. Ερευνήστε τη φύση
Να πάρει σε μια στάση επάνω στον πίνακα κουπιών σας βάζει σωστούς έξω στις φύσεις να απολαύσετε τις θέες, τους ήχους και τις μυρωδιές επάνω στενούς και προσωπικούς. Με το νερό κάτω από τα πόδια σας, η πλοήγηση μέσω των απρόσιτων ελωδών περιοχών και των λιμνοθαλασσών σας βάζει στην τέλεια άποψη για να παρατηρήσει την καταπληκτική άγρια φύση και τα εξωτικά εδάφη.

 

4. Χαλάρωση

Εάν δεν είστε στον αγώνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακά σας ως πιθανότητα να αποκτηθούν μερικοί «εγώ» χρόνος. Η ύπαρξη στο νερό είναι ένας τρόπος να ξετυλίξει ακούει τα πουλιά τερετίζει και ακούει το ράντισμα παλίρροιας στην ακτή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 λόγοι να δοκιμαστεί η στάση επάνω στην τροφή κουπιών  1

 

5. Κοινωνικοποιήστε με τους φίλους & την οικογένεια
Η κωπηλασία είναι ένας μεγάλος τρόπος να αποσυνδέσει από οποιαδήποτε τεχνολογική απόσπαση της προσοχής και να η μεγάλη επιχείρηση όπως εμείς χρησιμοποίησε. Η ομάδα της επιχείρησής μας επέλεξε το προϊόν μας: paddleboard για το χτίσιμο ομάδας αυτή τη φορά, θα επιθυμούσατε να μας ενώσετε;

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 λόγοι να δοκιμαστεί η στάση επάνω στην τροφή κουπιών  2

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας