Άσπρο σπίτι αναπήδησης κρητιδογραφιών σπιτιών αναπήδησης που στέλνει στη USA Today

August 19, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρο σπίτι αναπήδησης κρητιδογραφιών σπιτιών αναπήδησης που στέλνει στη USA Today

Σήμερα είναι μια ημέρα εορτασμού, ο Barry Inflatable τελείωσε την παραγωγή των άσπρων σπιτιών αναπήδησης για τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ πελάτες, θα τακτοποιήσουμε τη ναυτιλία των άσπρων σπιτιών αναπήδησης και των σπιτιών αναπήδησης πριγκηπισσών στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρο σπίτι αναπήδησης κρητιδογραφιών σπιτιών αναπήδησης που στέλνει στη USA Today  0

 

Περάσαμε 15 ημέρες για να βοηθήσουμε τους πελάτες να τελειώσουν όλα τα σπίτια αναπήδησης ως απαιτήσεις του. Μετά από οι εικόνες, είναι πολύ ικανοποιημένος με τους. είναι μια ευτυχής συνεργασία για το νέο πελάτη μας, πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα και τα υλικά μας (PVC Πλάτωνας 0.55mm κορυφαίας ποιότητας πάχος). Σε αυτήν την διαδικασία επικοινωνίας, οι πωλητές μας είναι πολύ επαγγελματικοί, μπορούν να ξέρουν τις ανάγκες των πελατών εγκαίρως, και τις λυμένες ερωτήσεις σύντομα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άσπρο σπίτι αναπήδησης κρητιδογραφιών σπιτιών αναπήδησης που στέλνει στη USA Today  1

 

Θα παράσχουμε την από σπίτι σε σπίτι ναυτιλία για τους πελάτες μας, θα είναι πολύ κατάλληλο να πάρουν τα αγαθά, οι ναυτικοί πράκτορές μας θα βοηθήσουν τους πελάτες για να κάνουν τον εκτελωνισμό, να να καταβάλει τους φόρους και τις αμοιβές εισαγωγών, κατόπιν τα αγαθά παράδοσης στη διεύθυνση των πελατών, αυτό είναι πραγματικά πολύ εύκολο on-line από την Κίνα.